375.000 AMSTERDAMMERS CAN’T BE WRONG

TAKE A BIKE!

Pak de fiets….en ga er op uit!

Welkom op deze website. Ook in deze tijd van beperkingen zijn er genoeg mogelijkheden om van het leven te genieten. Regelmatig gaan fietsen bijvoorbeeld – zonder mondkapje! – is stress-verlagend, het houdt u fit én brengt u snel op alle plaatsen waar u te voet of met O.V. niet komt. Bijvoorbeeld naar een van de parken in en rondom Amsterdam, langs de Amstel of door Waterland. Maak een lekker lunch-pakketje voor onderweg (mondkapje mee) en…pluk de dag!

Bike City is een “old school” kleinschalig fiets verhuur bedrijf, gevestigd op een prachtige locatie in het historische centrum van Amsterdam: de Jordaan. Dit is het ideale startpunt voor een fiets-tour. U huurt uitsluitend neutrale Nederlandse merkfietsen, kleur meestal zwart (dus geen rood, geel of oranje – en zonder schreeuwerig logo of reclamebord) waarmee u zich onopvallend mengt met de Amsterdamse fietsers. Uw tevredenheid is onze zorg.

Van plan een fiets te huren? Neem dan een kijkje in de Fiets Verhuur sectie!

 

FIETS REPARATIE EN ONDERHOUD

Dat doen wij ook, goed en snel! Woont of werkt u in de buurt en wilt u uw eigen fiets laten repareren of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Surf naar de Reparatie & Onderhoud sectie voor meer informatie over hoe dat werkt.

 

LET OP: vanwege reorganisatie is Bike City alleen open van donderdag t/m maandag, dinsdag & woensdag gesloten. Dank u voor uw begrip!

Onze huurfietsen

Zijn goed onderhouden en hebben geen opvallende kleuren of reclame!

Onze hybrides

 Plannen voor een fietsvakantie in Nederland?

Zoekt u een complete fiets met tassen?

Openingstijden

DO – VRIJ – ZAT – ZON – MAANDAG

VAN 09:00 – 18:00 U