375.000 AMSTERDAMMERS CAN’T BE WRONG

TAKE A BIKE!

Beleef Amsterdam eens op de fiets!

Welkom op deze website. In een tijd van beperkingen zijn er nog steeds veel mogelijkheden om van het leven te genieten. Lekker fietsen bijvoorbeeld – zonder mondkapje! – houdt u fit en brengt u op alle plaatsen waar u met O.V. niet komt. Naar een meer bijvoorbeeld of het strand waar het niet te druk is. Of een van de parken die u rondom Amsterdam makkelijk kunt bereiken. Maak een pakketje voor onderweg (mondkapje mee voor als u een pont moet nemen): bescherming tegen de zon, eten en vooral drinken en uw dag kan niet meer stuk.

Bike City is een “old school” kleinschalig fiets verhuur bedrijf, gevestigd op een prachtige locatie in het historische centrum van Amsterdam: de Jordaan. Dit is het ideale startpunt voor een fietstour. U huurt uitsluitend neutrale Nederlandse merkfietsen, kleur meestal zwart (dus geen rood, geel of oranje – en zonder schreeuwerig logo of reclamebord) waarmee u zich onopvallend mengt met de Amsterdamse fietsers. Uw tevredenheid is onze zorg.

Van plan een fiets te huren? Neem dan een kijkje in de Fiets Verhuur sectie!

 

FIETS REPARATIE EN ONDERHOUD

Dat doen wij ook, goed en snel! Woont of werkt u in de buurt en wilt u uw eigen fiets laten repareren of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Surf naar de Reparatie & Onderhoud sectie voor meer informatie over hoe dat werkt.

 

LET OP: vanwege reorganisatie is Bike City alleen open van donderdag t/m maandag, dinsdag & woensdag gesloten. Dank u voor uw begrip!

Onze huurfietsen

Zijn goed onderhouden en hebben geen opvallende kleuren of reclame!

Onze hybrides

 Plannen voor een fietsvakantie in Nederland?

Zoekt u een complete fiets met tassen?

Openingstijden

DO – VRIJ – ZAT – ZON – MAANDAG

VAN 09:00 – 18:00 U