375.000 AMSTERDAMMERS CAN’T BE WRONG

TAKE A BIKE!

Beleef Amsterdam eens op de fiets!

Welkom op onze website. Bike City is een “old school” kleinschalig fiets verhuur bedrijf, gevestigd op een prachtige locatie in het historische centrum van Amsterdam: de Jordaan. Hier kunt u uitsluitend Nederlandse merkfietsen huren in de kleur zwart – dus geen rood, geel of oranje – en zonder schreeuwerig logo of reclamebord. U kunt zich daarmee onopvallend mengen met de Amsterdamse fietsers. Want uw tevredenheid is onze zorg.

In deze tijd van beperkingen zijn er nog steeds veel mogelijkheden om van het leven te genieten. Lekker fietsen (zonder mondkapje!) houdt u fit en brengt u op alle plaatsen waar u met O.V. niet (snel) komt. Naar een meer bijvoorbeeld of het strand waar het niet druk is (of juist wel). Of gewoon een van de parken die u rondom Amsterdam makkelijk kunt bereiken. Maak een pakketje voor onderweg (mondkapje mee voor als u een pont moet nemen): bescherming tegen de zon, eten en vooral drinken, een goed boek en uw dag kan niet meer stuk.

Aan de voet van die oude Wester, in hartje Jordaan http://youtu.be/kzsykWwUNao
Onze winkel is het ideale startpunt voor een fietstour. Bekijk bovenstaand filmpje en de foto’s in de Over ons sectie om alvast de sfeer in en rond de Jordaan te proeven.

Van plan een fiets te huren? Neem dan een kijkje in de Fiets Verhuur sectie!

Fiets reparatie
Dat kan ook bij ons. Woont of werkt u in de buurt en wilt u uw eigen fiets laten repareren of heeft deze een beurt nodig? Surf naar de Reparatie & Onderhoud sectie voor meer informatie over hoe dat werkt.

Onze huurfietsen

Zijn goed onderhouden en hebben geen opvallende kleuren of reclame!

Onze hybrides

 Plannen voor een fietsvakantie in Nederland?

Zoekt u een complete fiets met tassen?

Openingstijden

DO – VRIJ – ZAT – ZON – MAANDAG

VAN 09:00 – 18:00 U