“Fietsen is goedkoper dan lopen” is een bekende uitspraak. Maar het klopt, kijk maar eens wat je jaarlijks aan schoenen en de schoenmaker kwijt bent. De doorsnee Amsterdammer lijkt altijd haast te hebben en blijft stug doorfietsen tot het écht niet meer kan…terwijl regelmatig onderhoud goedkoper is dan doortrappen tot de fiets echt gesloopt is. En dan voorkom je dat je op een altijd ongewenst moment ergens stil komt te staan.

Wellicht ons best bewaarde geheim is dat u ook voor regulier onderhoud van uw fiets bij Bike City op het juiste adres bent. Iedereen mag zich tegenwoordig fietsenmaker noemen maar wij ZIJN het! Kundige en ervaren sleutelaars met een trouwe klanten bestand, opgebouwd sinds 1994!

In onze werkplaats kunnen wij iedere reparatie aan elk type of merk fiets verrichten. Wij doen het zorgvuldig, duurzaam én meestal sneller dan onze collega’s. U krijgt 3 maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties uitgezonderd band-plakken (indien u geen maraton+ banden heeft laten monteren).

 

Wij plakken (voor zover het zinvol is) of vervangen banden op dezelfde dag dat de fiets wordt gebracht! (uiterlijk voor 16.00 u).

 

TIP 1: Fietst u veel en wilt u dus een betrouwbare fiets? Laat anti-lek banden monteren! De kans op lek rijden met een Schwalbe maraton +  band is zéér klein!!

TIP 2: Even weinig budget? Een nieuwe binnen en buitenband met breaker-laag heeft u al voor € 45,00 incl. montage.

1 dag service

Breng uw fiets in de ochtend en u kunt hem dezelfde dag al weer in topvorm ophalen, 4 dagen van de week! (vrijdag zaterdag zondag en maandag open).
Als de situatie het toelaat kunnen wij een (band-) reparatie doen terwijl u een blokje om loopt. Mooier kunnen we het niet maken!

Vervangende fiets

Kunt u uw fiets geen dag missen? Dat horen we vaak! Op vertoon van legitimatie en credit card kunt u tegen een gereduceerd tarief een vervangende fiets huren terwijl die van u wordt gerepareerd! Zo bent u altijd mobiel. Wij zijn 4 dagen per week tot uw beschikking.