De doorsnee Amsterdammer heeft haast en lijkt altijd stug door te fietsen tot het écht niet meer kan…Terwijl regelmatig onderhoud van een fiets goedkoper is dan door blijven fietsen tot je op een onverwacht en meestal ongewenst moment ergens stil komt te staan.

Het is wellicht ons best bewaarde geheim maar ook voor regulier onderhoud van uw fiets bent u bij Bike City op het juiste adres. Wij hebben een bestand met trouwe klanten sinds 1994!

In onze werkplaats kunnen wij iedere reparatie aan elk type of merk fiets verrichten, of het nu een bandje plakken betreft, een grote beurt of bijvoorbeeld het bouwen van een extra sterk wiel. Wij doen het zorgvuldig én meestal sneller dan onze collega’s. U krijgt 3 maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties (uitgezonderd banden plakken).

 

Werkplaats open voor intake: iedere dag van 9.00 – 18.00 u

 

TIP 1: Fietst u veel en wilt u dus een betrouwbare fiets? Laat anti-lek banden monteren!

TIP 2: Even weinig budget? Een nieuwe binnen en buitenband van goede kwaliteit heeft u al voor € 45,00 incl. montage.

1 dag service

Breng uw fiets in de ochtend en u kunt hem dezelfde dag al weer in topvorm ophalen. (uitgezonderd in het hoogseizoen of bij arbeidsintensieve reparaties).
Op zondag kunt u ook uw reparatie ophalen, of langsbrengen om maandag te laten repareren.

Vervangende fiets

Kunt u uw fiets geen dag missen? Dat horen we vaak! Op vertoon van legitimatie en credit card kunt u tegen een gereduceerd tarief een vervangende fiets huren terwijl die van u wordt gerepareerd! Zo bent u altijd mobiel want wij zijn 7 dagen per week tot uw beschikking.