Wellicht ons best bewaarde geheim is dat u ook voor regulier onderhoud van uw fiets bij Bike City op het juiste adres bent. Iedereen mag zich tegenwoordig fietsenmaker noemen maar wij ZIJN het! Kundige en ervaren sleutelaars met een trouwe klanten-bestand, opgebouwd sinds 1994!

In onze werkplaats kunnen wij bijna iedere reparatie aan elk type of merk fiets verrichten. Wij doen het zorgvuldig, duurzaam én meestal sneller dan onze collega’s. U krijgt 3 maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties uitgezonderd band-plakken (wél als u onze Maraton+ banden heeft laten monteren).

 

Wij plakken (voor zover dat zinvol is) of vervangen banden op dezelfde dag als de fiets vroeg wordt gebracht! (uiterlijk voor 12.00 u brengen). In het weekend hebben de verhuurtransacties voorrang. Het kan dan zijn dat u een dag later uw fiets kunt ophalen.

 

TIP 1: Fietst u veel en wilt u dus een fiets waar op u kunt vertrouwen? Laat anti-lek banden monteren! De kans op lek rijden met een Schwalbe Maraton+  buitenband is zéér klein!! Daarom rijden we er zelf ook op!

TIP 2: Even weinig budget? Een nieuwe binnen en buitenband met breaker-laag heeft u al voor € 45,00 incl. montage.

1 dag service

Breng uw fiets in de ochtend en ons streven is dat u hem dezelfde dag al weer in topvorm ophalen. Als de situatie het toelaat… kunnen wij een (band-) reparatie doen terwijl u een blokje om loopt. Mooier kunnen we het niet maken! Of wél: drink een lekkere koffie bij Kafenion aan de overkant van de gracht!

Vervangende fiets

Kunt u uw fiets geen dag missen? Dat is een bekende klacht! Op vertoon van legitimatie en credit card kunt u tegen een gereduceerd tarief een vervangende fiets huren terwijl die van u wordt gerepareerd! Zo bent u altijd mobiel.