Onze indruk is dat de doorsnee Amsterdammer altijd haast lijkt te hebben en stug blijft doorfietsen tot het écht niet meer kan…Terwijl regelmatig onderhoud van een fiets goedkoper is dan door blijven fietsen tot ie echt kapot is en je op een meestal ongewenst moment ergens stil komt te staan.

Wellicht ons best bewaarde geheim is dat u ook voor regulier onderhoud van uw fiets bij Bike City op het juiste adres bent. Iedereen kan zich fietsenmaker noemen – wij ZIJN het! Wij zijn kundige en ervaren sleutelaars met een trouwe klanten bestand opgebouwd sinds 1994!

In onze werkplaats kunnen wij iedere reparatie aan elk type of merk fiets verrichten, of het nu een bandje plakken betreft, een grote beurt of bijvoorbeeld het bouwen van een extra sterk wiel. Wij doen het zorgvuldig én meestal sneller dan onze collega’s. U krijgt 3 maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties (uitgezonderd banden plakken). Wij plakken en / of vervangen banden op dezelfde dag, mits uiterlijk voor 16.00 u bij ons gebracht.

 

Werkplaats is momenteel gesloten vanwege een winterstop tot 3 januari 2019!

 

TIP 1: Fietst u veel en wilt u dus een betrouwbare fiets? Laat anti-lek banden monteren! De kans op lek rijden met een Schwalbe maraton +  band is zéér klein!!

TIP 2: Even weinig budget? Een nieuwe binnen en buitenband met breaker-laag heeft u al voor € 45,00 incl. montage.

1 dag service

Breng uw fiets in de ochtend en u kunt hem dezelfde dag al weer in topvorm ophalen. (uitgezonderd in het hoogseizoen of bij arbeidsintensieve reparaties).
Op zondag kunt u ook uw reparatie ophalen, of langsbrengen om maandag te laten repareren.

Vervangende fiets

Kunt u uw fiets geen dag missen? Dat horen we vaak! Op vertoon van legitimatie en credit card kunt u tegen een gereduceerd tarief een vervangende fiets huren terwijl die van u wordt gerepareerd! Zo bent u altijd mobiel want wij zijn 7 dagen per week tot uw beschikking.