Wellicht ons best bewaarde geheim is dat u ook voor regulier onderhoud van uw fiets bij Bike City op het juiste adres bent. Iedereen mag zich tegenwoordig fietsenmaker noemen maar wij ZIJN het! Kundige en ervaren sleutelaars met een trouwe klanten-bestand, opgebouwd sinds 1994!

In onze werkplaats kunnen wij bijna iedere reparatie aan elk type of merk fiets verrichten. Wij doen het zorgvuldig, duurzaam én meestal sneller dan onze collega’s. U krijgt 3 maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties uitgezonderd band-plakken (wél als u onze Maraton+ banden heeft laten monteren).

 

Wij plakken (voor zover dat zinvol is) of vervangen banden op dezelfde dag dat de fiets wordt gebracht! (uiterlijk voor 16.00 u brengen).

 

TIP 1: Fietst u veel en wilt u dus een fiets waar op u kunt vertrouwen? Laat anti-lek banden monteren! De kans op lek rijden met een Schwalbe Maraton+  buitenband is zéér klein!! Daarom rijden we er zelf ook op!

TIP 2: Even weinig budget? Een nieuwe binnen en buitenband met breaker-laag heeft u al voor € 45,00 incl. montage.

1 dag service

Breng uw fiets in de ochtend en u kunt hem dezelfde dag al weer in topvorm ophalen, 4 dagen van de week: maandag  dinsdag  vrijdag en zaterdag open.
Als de situatie het toelaat kunnen wij een (band-) reparatie doen terwijl u een blokje om loopt. Mooier kunnen we het niet maken! Of wél: haal een lekkere koffie bij Kafenion aan de overkant van de gracht!

Vervangende fiets

Kunt u uw fiets geen dag missen? Dat is een bekende klacht! Op vertoon van legitimatie en credit card kunt u tegen een gereduceerd tarief een vervangende fiets huren terwijl die van u wordt gerepareerd! Zo bent u altijd mobiel. LET OP: wij zijn maar 4 dagen per week tot uw dienst: maandag  dinsdag vrijdag en zaterdag. Excuses voor dit ongemak.