Onderdelen en accessoires

Ook al heeft Bike City geen etalage om ons assortiment te tonen, wij hebben in ons magazijn de meeste reguliere fietsonderdelen en accessoires beschikbaar om een fiets compleet te maken. Ons streven is om altijd de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is aan te bieden.

Fietsen

Bike City is dealer van Azor Bike. Dit is een hand-geassembleerde fiets van Nederlandse bodem. Azor Bike heeft zichzelf door de jaren heen bewezen met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zo is bijvoorbeeld de Omafiets van Azor Bike – met voorsprong – de beste in zijn soort!

Wij hebben met 20 jaar fietsverhuur-ervaring de expertise om te kunnen beoordelen wat degelijke kwaliteit is.Vanwege de duurzaamheid heeft Bike City voor Azor Bike gekozen als huurfiets. Kijk bij links voor de Azor website om modellen te bekijken of kom gewoon even langs voor een brochure. Een fiets bij ons bestellen heeft als voordeel dat wij deze ook voor u kunnen onderhouden! Zo heeft u lang plezier van uw aankoop.                                                                                                                                                                                                                                              Wij hebben regelmatig gereviseerde huurfietsen in de verkoop vanaf € 275,00 met 3 maanden garantie en gratis servicebeurt. Kom eens proefrijden!

 

Wij hebben op dit moment een aantal gebruikte huurfietsen rijklaar staan, dus kom eens langs voor een proefrit!