Onderdelen en accessoires

Ook al heeft Bike City geen etalage om het assortiment te tonen, in ons magazijn hebben wij de meeste reguliere fietsonderdelen en accessoires beschikbaar om een fiets compleet te maken. En anders bestellen wij het voor u. Ons streven is om altijd de hoogste kwaliteit aan te bieden die verkrijgbaar is.

Fietsen

Bike City is dealer van Azor Bike. Dit is een hand-geassembleerde fiets van Nederlandse bodem. Azor Bike heeft zichzelf door de jaren heen bewezen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo is bijvoorbeeld de Omafiets van Azor Bike – met voorsprong – de allerbeste in zijn soort!

Wij hebben met 30 jaar ervaring in (fiets-) reparatie en verhuur de expertise om te kunnen beoordelen wat degelijke kwaliteit is. Vanwege de duurzaamheid heeft Bike City voor Azor Bike gekozen als huurfiets. Klik op link voor de Azor website om modellen te bekijken of kom gewoon even langs voor een brochure. Er zijn in het hoogseizoen lange wachttijden maar… het is het wachten waard! Een fiets bij ons bestellen heeft als voordeel dat wij deze ook voor u kunnen onderhouden! Zo heeft u langer plezier van uw aankoop.

Gebruikt

Eens in de zoveel tijd vervangen verjongen wij ons huurfietsen park. Deze fietsen vallen niet vanzelf uit elkaar zoals veel 2e hands fietsen die worden aangeboden. 

Sorry, wij hebben op dit moment geen gebruikte huurfietsen te koop..