Onderdelen en accessoires

Ook al heeft Bike City geen etalage om het assortiment te tonen, in ons magazijn hebben wij de meeste reguliere fietsonderdelen en accessoires beschikbaar om een fiets compleet te maken. En anders bestellen wij het voor u. Ons streven is om altijd de hoogste kwaliteit aan te bieden die verkrijgbaar is.

Fietsen

NIEUW

Wij hebben met 30 jaar ervaring in (fiets-) reparatie en verhuur de expertise om te kunnen beoordelen wat degelijke kwaliteit is. Vanwege hun duurzaamheid heeft Bike City voor Azor Bike huurfietsen gekozen. Azor Bike heeft zichzelf door de jaren heen bewezen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze fietsen zijn bekend om hun “stijve” frames en sterke wielen en zijn afgemonteerd met RVS onderdelen. De Omafiets van Azor Bike bijvoorbeeld, is – met voorsprong – de beste in zijn soort!

Wij zijn ook dealer van dit merk, wij verkopen ze op bestelling omdat je deze fiets helemaal naar wens kunt samenstellen. Klik hier voor de Azor Bike website om mogelijkheden te bekijken of kom gewoon even langs voor een brochure en informatie. Er zijn soms (lange-) wachttijden maar… het is het wachten waard! Een fiets bij ons bestellen heeft als voordeel dat wij deze ook voor u vakkundig kunnen onderhouden! Zo heeft u (nog) langer plezier van uw aankoop.

 

GEBRUIKT

Aan het eind van het verhuurseizoen richten wij ons op het reviseren van fietsen voor de verkoop. Wij verkopen nooit wegwerpfietsen maar bieden nette, lichtlopende fietsen aan op goede banden die weer jaren mee kunnen. We geven er dan ook zonder voorbehoud 3 maanden garantie op!

Op dit moment hebben wij weer gereviseerde huurfietsen in de verkoop, met naafdynamo! *

Azor Bike met Nexus 3 / handremmen en naafdynamo € 295,00

Batavus Holiday terugtrap rem en naafdynamo € 275,00

Batavus Holiday Nexus 7 handremmen en naafdynamo € 275,00

We kunnen deze fietsen aanbieden zolang de voorraad strekt. Kom dus snel langs om ze te proberen!

(* fiets met naafdynamo = duurzamer verlichting!)